Bine aţi venit, Vizitator | Principala | Înregistrare | Logare | RSS
Principala » 2011 » August » 7 » Aromoterapia alunga monotonia
6:35 PM
Aromoterapia alunga monotonia

V-ati trezit fara chef de nimic? Nu-i nimic, putin ulei esential de menta intr-o lampita de aromoterapie va scapa de pacatul lipsei de chef. La fel, uleiul esential de menta (sau eucaliptul) ne racoreste, ne inarmeaza cu energie, ne ajuta sa ne concentram sa fim activi!

Sunteti nefericiti din varii motive…apelati la ulei esential de portocala, bergamot, coji de portocala. Daca azi sunteti prea critici cu voi sau cu cei din jur, va vine in ajutor uleiul esential de geraniu.

Va e dor de sarbatori, de cei dragi sau pur si simplu vreti ceva dulce… rasfatati-va cu ulei esential de vanilie si/sau cu cel de scortisoara.

Uleiurile esentiale de pin, brad si  ylang- ylang imi aduc aminte de spa-urile din resorturile turcesti. Pacat ca bulgarii n-au dezvoltat si ei servicii mai bune si free pe zona de spa…

Salvia si busuiocul ne descarca de energii mai putin prielnice. Curatati-va casa de energiile neprietenoase, alaturi de lumanarele, muzica buna, si ganduri frumoase.

Daca vecina a uitat laptele pe foc, scapati de mirosul laptelui afumat cu uleiul esential de rozmarin, coriandru. Alungati moliile si gandurile intunecate cu uleiul de lavanda.

Atentie la ce uleiuri esentiale folositi! Evitati uleiurile "no name”! Recomand uleiurile de la Fares si, acum sunt pe cale sa le testez si pe cele de la Dm (mai scumpe insa…dar par bune). Pana la urma achizitionarea uleiurilor in Romania este ca ruleta ruseasca, pentru ca ai sanse sa inspiri "detergenti”! Uleiurile se pot folosi si pentru prepararea uleiurilor de masaj si la sauna! Nu masati direct pe piele uleiul nediluat, caci arde! Cititi prospectele…sunt UTILE!

Am cautat sa sumarizez cate ceva despre aromoterapia la lampita! Daca deveniti pasionati de subiect cititi si alte beneficii si descoperiti si alte arome!

Marcile indicate in articol si redate in poze sunt amitite fara scop comercial sau de publicitate.

Vizualizări: 630 | Adăugat de: bobdegrau | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: